Min belopp2 000 kr
Max belopp50 000 kr
Löptid0-72 mån
Min årsränta13.18%
Max årsränta17.52%
Min eff. ränta14%
Max eff. ränta19%
Ålder20-75 år
Räntefria lånNej
Godkänner betalningsanmärkningarJa
Inkomst120 000 kr
Uppläggn.avg.0 kr
Aviavgift0 kr
Räkneexempel: Exempel på lån hos Fairlo: Effektiv ränta 18,00%, 2 000 kr, över 1 år. Kostnad 186 kr i månaden, totalt: 2 233 kr.
fairlo låna online
fairlo låna online

 

Fairlo lån

Fairlo är en långivare som lånar ut pengar till privatpersoner och konsumenter. Det går att ansöka kredit mellan 2000 kr och 50.000 kr och du kan välja att återbetala krediten i upp till 72 månader.

När du lånar hos Fairlo så tillkommer ränta på lånet. Den effektiva räntan ligger mellan 14-19% och årsräntan 13.18-17.52%.

För att låna krävs att du har fyllt 20 år och har en årsinkomst på minst 120.000 kr per år eller 10.000 kr i månaden.

Fairlo är en långivare som godkänner lån med betalningsanmärkningar så du kan låna pengar med låg kreditvärdighet.

Tar Fairlo kreditupplysning via UC?

Nej banken använder Bisnode

Gör det att amortera via autogiro?

Ja, även via Trustly

Hur mycket kan jag låna hos Fairlo

Fairlo har snabblån mellan 2000-50.000 kr

Allmänna villkor:

Dessa allmänna villkor (”Allmänna Villkor”) är en del av det kreditavtal (”Kreditavtal”) som Kredittagaren har slutit med Kreditgivaren.

Kreditgivare är Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget (publ), orgnr 556760-6032, Box 173, 101 23 Stockholm. (“Kreditgivaren”)

Kreditförmedlare är Fairlo AB, Gamla Brogatan 11, 11 20 Stockholm. (“Kreditförmedlaren”) Kreditgivaren har givit Kreditförmedlaren, i uppdrag att administrera krediten för Kreditgivarens räkning, varför Kredittagaren fortsatt kan vända sig till Kreditförmedlaren med eventuella frågor tills dess Kreditgivaren meddelar annorlunda. Kreditgivaren kan således meddela att adresser och websidor som anges häri kan komma att ändras om Kreditförmedlaren upphör med att utföra sådana tjänster.

Kreditgivaren erbjuder via Kreditförmedlaren en kontokredit (”Vardagskrediten”). Vardagskrediten ställs ut utan säkerhet till privatpersoner (Kredittagare) och utnyttjad kredit ska återbetalas enligt punkt 7.

Ansökan sker via Kreditförmedlarens webbsida www.fairlo.se och identifiering sker via BankId. Genom att identifiera sig och signera med BankId godkänner Kredittagaren dessa Allmänna Villkor och det individuella kreditavtalets villkor, inklusive den Betalningsplan (definierat nedan) som vid varje enskild tidpunkt gäller för Vardagskrediten. En förutsättning för att beviljas Vardagskrediten är att Kredittagaren klarar Kreditgivarens kreditprövning. Vardagskrediten ställs till Kredittagarens förfogande omgående efter avtalsslut.

Genom att sluta ett Kreditavtal med Kreditgivaren godkänner Kredittagaren dessa Allmänna Villkor och försäkrar att:

  • Kredittagaren kommer att meddela Kreditgivaren om denne är (eller har varit) (i) person i, (ii) familjemedlem till eller (iii) känd medarbetare till en person som är eller har varit i politiskt utsatt ställning,
  • Kredittagaren inte är skattskyldig i annat land,
  • Kredittagaren inte agerar för någon annans räkning.

Dessa Allmänna Villkor och den Betalningsplan (definierat nedan) som vid varje enskild tidpunkt godkänts av Kredittagaren med BankId via www.fairlo.se utgör en del av Kreditavtalet. Om Kredittagaren inte förstår någon del av de Allmänna Villkoren, Betalningsplanen eller Kreditavtalet ska Kredittagaren be om ytterligare information.

 

KONTAKT: GAMLA BROGATAN 11, 111 20 STOCKHOLM

 

Liknande lån: Daypay, Brixo, Ferratum