Kreditlån är lika enkelt att ansöka som lån. Precis som alla andra lån så ansöker du online och slipper besöka ett bankkontor och kan låna pengar online. Låneprocessen är snabb och enkelt och du får veta direkt om du beviljas kreditlån eller inte. Betalningsanmärkningar brukar inte vara ett problem, hos de flesta lån online.

Låna pengar direkt online med kreditlån

Genom att ansöka kreditlån direkt online så får du snabb tillgång till extra cash. Oförutsedda händelser kan ske när som helt och där kan ett kreditlån vara väl till pass som en räddare i nöden.

Många lån online är blancolån, snabblån eller lån utan uc. Men det finns även kreditlånet. Skillnaden är att kreditlån är nästan som ett kreditkort. Fast utan kreditkortet i handen. Krediten finns där ändå. Med kreditlån har du en buffert tillgänglig när dina pengar inte räcker till

Utbetalning av kreditlån

Kreditkort betalas direkt till ett kreditkontot som du förfogar över. Därifrån väljer du själv när och hur mycket som ska tas ut från kreditkontot. Detta görs via en överföring till det egna bankkontot.

När får man en kredit tillgänglig?

Kreditansökan som beviljas ger direkt tillgång att nyttja krediten.

Vilken är åldersgränsen för att få kredit?

Du måste vara minst 18 år för att bli beviljad en kredit