Lanaonline.se ger dig en helhetsbild över den finansiella marknaden, alla banker och vilka lånealternativ som finns att tillgå beroende på lånebehov. Med hjälp av vår jämförelsetjänst kan du lättare se månadräntan och den effektiva räntan för alla typer av låneformer och hitta alternativ innan du bestämmer dig för att ta ett lån. Genom att filtrera på de kriterier som passar just din kreditmall begränsar du låneutbudet till just ditt kreditbetyg.

Vilka är Låna online (lanaonline.se)

Lanaonline.se är en av de äldsta tjänster för att låna pengar online i Sverige. Vi har över 15 års erfarenhet och samarbetar med över 100 banker och finansiella institut.

Genom att välja att låna pengar av de banker som följer Finansinspektionens regler så bidrar du till att skapa en sund lånemarknad och motverka ockerräntor och penningtvätt. Här hos Låna online (lanaonline.se) hittar du endast seriösa alternativ till lån inom verksamheterna: snabblån, blancolån, privatlån, bolån, lån utan UC, hypotekslån, checkkredit

Innan du filterer och jämför lånealternativ, ställ dig frågorna

  • Vad är ditt lånebehov
  • Hur ser ditt kreditbetyg ut
  • Finns det betalningsanmärkningar
  • Hur lång amoteringstid vill du ha

Med hjälp av ovan frågor kan du enklare hitta lån som har störst chans att bevilja lån till lägsta räntorna, för just dig.

Kontakta oss

Låna Online (lanaonline.se) ger dig lånealternativ genom hänvisning till bankens produkter, Vi lånar själva inte ut pengar, utan hänvisar till långivaren för fullständig information. Den fakta som anges på respektive banks webbplats är den korrekta och gällande. Vi uppdatarer räntan regelbundet men friskriver oss från att räntan på lanaonline.se kan vara missvisade i vissa fall.

Frågor om lånet gör du via banken direkt och vill du annonsera eller har andra frågor, kontakta oss på info@lanaonline.se