Vem kan ansöka lån online?

För att ansöka lån ska du ha fyllt 18 och och var myndig. Det finns långivare som har högre åldersgränser. Se i vår jämförelsetjänst vilka långivare som erbjuder lån baserat på ålderskrav.

Hur lånar jag pengar?

Att låna pengar är inte svårt. Jämför lånen här hos lanaonline.se och fil därefter i uppgifterna i bankens ansökningsformulär. Personnummer, mail, mobilnummer och inkomst är oftast det enda som krävs för att ansöka och få direkt besked.

Hur mycket pengar kan man låna online?

Beloppen du kan låna beror på om du vill låna pengar utan säkerhet eller med fast säkerhet som vid till exempel bolån. Lån utan säkerhet, så kallat blancolån går att låna online mellan 5000 kronor och 800.000 kronor.

Behöver jag en inkomst för att låna pengar?

Det krävs inte alltid en fast inkomst för att låna, men någon form av inkomst är ett krav. Om du saknar den grundläggande behörigheten som krävs för att låna så går det ofta att ansöka med medlåntagare.

Kan jag ansöka lån med betalningsanmärkningar?

Ja flera banker erbjuder lån med betalningsanmärkningar.

Vem får veta att jag ansökt lån?

Ingen får veta att du har ansökt lån hos oss. Vi sparar heller inte dina personuppgifter, utan hänvisar dig till bankens webbplats och ansökningsförumlär. Om du ansöker lån som tar UC så registreras en kreditförfrågan i UC-s register.

När kommer pengarna?

Ditt beviljade lån utbetalas direkt efter att ansökningsprocessen är klar. Detta tar mellan 1-3 dagar. Snabblån betalar oftast ut pengarna samma dag.