Snabblån

Snabblån

Snabblån är ett litet lån, som även kallas sms-lån, är en högkostnadskredit med hög ränta som man kan låna online. Utmärkande för snabblån är ett det är snabba processer mellan ansökan-besked-utbetalning. Snabblån finns att låna online från 500 kronor och uppåt.

Snabblån – Liten snabb kredit

Vanligaste amorteringstiden för snabblån är 1-3 månader, men det finns även snabblån som man kan välja att återbetala på upp till 60 månader.

Att ansöka snabblån är enkelt. Du börjar med att hitta en långivare som erbjuder det belopp du önskar låna och att du uppfyller lånevillkoren för det lånet. När du har valt lån och skickar in din ansökan så kommer det inte att kosta dig något.

Ansökan är också helt utan krav och bindningstid, fram till att du signerat och godkänt ett låneavtal.

Kreditprövning görs alltid vid ansökan av snabblån

När ansökan skickas så kommer banken att göra en kreditupplysning på dig. Om det är snabblån du ansöker så slipper du i de flesta fall en UC-förfrågan på dig. Detta eftersom att nästan alla snabblån inte använder sig av UC.

De tar för det mesta kreditupplysning av Bisnode eller Creditsafe. Oavsett vilken kreditupplysning som banken gör, så kommer de att se ifall att du har betalningsanmärkningar.

Om du har det så kommer du bara ha chans att få lån, ifall att det är ett lån nishat och specialiserat på just lån med betalningsanmärkningar.