Snabblån & snabba krediter

Låna pengar direkt online alla timmar på dygnet. Låter det orimligt? Nej det är fullt möjligt att få snabblån idag och låna pengar dygnet runt. Att ansöka snabblån online är det vanligaste sättet att låna pengar på idag. Det är lätt att ansöka snabblån och du behöver inte mer än ett BankID.

ANSÖK SNABBLÅN

Snabblåna utan UC

Snabblån är ett litet lån som inte gör UC, som även kallas smslån, är en högkostnadskredit med hög ränta som man kan ansöka online.

Snabblån utan UC– Liten snabb kredit

Utmärkande för snabblån är ett det går att låna pengar online med snabb process mellan ansökan-besked-utbetalning. Snabblån finns att låna online från 500 kronor och uppåt och de flesta är lån som inte tar UC.
Vanligaste amorteringstiden för låneformen är 1-3 månader, men det finns även privatlån som man kan välja att återbetala på upp till 60 månader. Att ansöka snabblån är enkelt.
Ansökan om snabblån är  helt utan krav och bindningstid, fram till att du signerat och godkänt ett låneavtal.
Du börjar med att hitta en långivare som erbjuder det belopp du önskar låna och att du uppfyller lånevillkoren för det lånet. När du har valt lån och skickar in din ansökan så kommer det inte att kosta dig något.

Kreditprövning när du ansöker låna pengar utan UC Online

När ansökan skickas så kommer banken att göra en kreditupplysning på dig. Om det är snabblån du ansöker så slipper du i de flesta fall en UC-förfrågan på dig. Detta eftersom att nästan alla snabblån inte använder sig av UC. De tar för det mesta kreditupplysning av Bisnode eller Creditsafe. Oavsett vilken kreditupplysning som banken gör, så kommer de att se ifall att du har betalningsanmärkningar. Om du har det så kommer du bara ha chans att få lån, ifall att det är ett lån nishat och specialiserat på just lån med betalningsanmärkningar.

Snabblån tar icke UC

När jag  vill låna pengar så väljer jag ofta den bank som är snabbast. Handelsbanken och SEB är definitivt inte snabbast. Dessa banker har lägre ränta, men både handläggningstiden och utbetalningstiden är mycket längre än hos snabblån.
Det absolut bäst av allt är att det inte är speciellt många snabblån som gör kreditupplysning från Upplysningscentralen!
Ansöker jag lån utan UC idag, så vill jag också ha pengarna på mitt kontot idag. Därför väjer jag snabblån Online. Ett lån akut är ofta en nödåtgärd, att man lånar akut för ett tillfälligt behov. Och det är enkelt med snabblån. Man kan akut låna snabbt och enkelt utan krångliga frågor och det finns ofta lån för alla.

Snabblån Lånevillkor

Av alla snabblån utan UC som finns Online, det är omkring 40-talet mindre lån, så skiljer sig lånevillkoren lite hos varje bankkredit. Lånen är inte helt utan krav, minsta krav för att låna är:
  • 18 år
  • Svensk medborgare
  • Svensk adress
  • Mobilnummer
  • E-legitimation/Mobilt Bank-ID