FERRATUM

Ferratum är ett av Sveriges första smslån numera kontokredit. En eller flera betalningsanmärkningar är inget hinder för att låna pengar. Du kan snabbt och enkelt med endast Bank-Id ansöka kredit upp till 45.000 kr

1000-45.000 kr

 • Amortering 1-46 mån
 • Ränta 42.5%
 • Effektiv ränta 51.84%
 • Uppl.avg 0 kr
 • OBS! Högkostnadskredit

FERRATUM

ANSÖK FERRATUM →

Min belopp 1000 kr
Max belopp 45.000 kr
Löptid 4 – 46 månader
Ränta 39.6 %
Effektiv ränta 47.64 %
Ålderskrav 21 – 70
Anmärkningar Ja
Inkomstkrav 0 SEK
Uppläggningsavgift 0 SEK
Administrationsavgift 0 SEK

Ferratum har funnits längst i Sverige på marknaden för snabblån, ända sedan 2005. Det är en seriös långivare med många bra erbjudanden inom lån och finans. Ferratum ger både snabblån och privatlån till privatpersoner och företag.

➡️ ANSÖKAN

Trots små disypter med Konsumentverket angående riktad reklam för några år sedan, har de betalat sina skadestånd och kunnat bedriva låneverksamheten vidare. Det är ett tecken på en stark bank som har många nöjda kunder.

Du kan lägst låna 1000 kr och max 45.000 kr online utan säkerhet. Borgensman krävs inte och detta är ett lån utan UC.

Ferratum ansökningsvillkor

 • Minsta ålder 21 år
 • Inneha ett svenskt bankkoto
 • Svensk medborgare
 • Mobiltelefonabonnemang

Snabblån och kreditlån

Ferratums snabblån är egentligen ett kreditlån. Det innebär att om du blir beviljad ett belopp, så finns dessa pengar tillgängliga att utnyttja från ett bankkonto hos långivaren. Du kommer åt pengarna genom att logga in med BankID och därefter överföra önskat belopp till din egen bank.

Ferratum grundar sitt kreditbeslut på den kreditupplysning de gör via Creditsafe. Att ha betalningsanmärkningar är inget hinder, men du måste ha en taxerad inkomst. Många som har blivit nekade lån hos andra långivare, har en chans att få låna hos Ferratum.

Bättre

 • Ferratum tar inte UC (Creditsafe)
 • Markndens snabbaste utbetalningstid
 • Lån kan godkännas trots betalningsanmärkningar

Sämre

 • Hög ränta (högkostnadskredit)

Låna trots betalningsanmärkningar

Att låna pengar då man har betalningsanmärkningar är aningen enklare än hos ett bankkontor. Nu bevilja inte alla lån online till dess om har betalningsanmärkningar, men bankkontoren gör det inte alls. Alla lån online beviljar inte heller lån trots betalningsanmärkningar, men Ferratum är en långivare som gör det.

Ett skuldsaldo hos Kronofogden kommer att ge avslag, men en eller flera betalningsanmärkningar (upp till 9 st) är inget problem för att få ansöka lån.

Kostnader & Villkor

Ferratum Utbetalning

Ferratum har grymt snabb utbetalning och är den snabbaste långivaren på svenska marknaden.

Oavsett om du har konto i Nordea, Handelsbanken, Swedbank eller SEB så får du utbetalning av lånet direkt, alla dagar i veckan.

Kundtjänst Öppettider

Öppet alla dagar i veckan och nås på telefon 020-12 30 30 eller mail kundtjanst@ferratumbank.se. På vardagarna öppnar kundtjänst klockan 8 och stänger 21. Lördag och söndag håller Ferratums kundtjänst öppet mellan kl. 11-17.

Ferratum

Recension

Ferratum är ett ibland de bästa högkostnadskrediter vi har i Sverige. Måhända att räntan är hög, som hos alla snabblån. Men med snabb utbetalning och en trevlig och tillgänglig support alla dagar i veckan så rekommenderar vi detta lån.

För den som har betalningsanmärkningar och letar lån är Ferratum bland de bästa alternativ man kan hitta, då de beviljar många lån till dem som har svagare kreditvärdighet och många kreditförfrågningar hos UC. Om du redan har testat Ferratum, så kan du även prova Frogtail.

Att låna pengar kräver ansvar och man bör i allra längsta mån undvika att ta ett lån ifall att man inte har en ekonomi som räcker till det.